Image module

Word vriend van het Westfries Museum.

Juist nu!

Net als vele andere organisaties in de kunst- en cultuursector is ook ons museum in zwaar weer terechtgekomen door de coronamaatregelen. De afgelopen maanden waren wij noodgedwongen gesloten en de komende tijd mogen we veel minder bezoekers dan anders toelaten. De financiële en morele steun van de Vrienden van het Westfries Museum is daardoor belangrijker dan ooit.

Word daarom nu lid, we hebben tijdelijk een bijzondere welkomstactie.

30 euro per jaar

Steun het museum én krijg een gratis rondleiding door beeldend kunstenaar Eline Janssens, gastconservator van onze tentoonstelling ‘Janssens en Koerten | Geknipt voor de kunst’.

60 euro per jaar

Doneert u 60 euro of meer dan krijgt u ook nog eens kunst cadeau. Eline Janssens ontwierp speciaal voor nieuwe Vrienden van het Westfries Museum een serie kleine porseleinen kunstwerken, waaruit u er eentje ontvangt.

Donatie van 250 euro ineens

U steunt tien jaar lang de stichting Vrienden van het WFM, krijgt een gratis rondleiding door Eline Janssens, ontvangt een kunstzinnig cadeau en een persoonlijke rondleiding door het museum door Ad Geerdink.

Donatie van 500 euro ineens

Doneer 500 euro en u steunt levenslang de stichting Vrienden van het WFM. Ook krijgt u een gratis rondleiding door Eline Janssens en een kunstzinnig cadeau van deze kunstenaar, een persoonlijke rondleiding door het museum door Ad Geerdink en altijd gratis toegang tot lezingen van het museum, georganiseerd door de Vrienden van het museum.

Help ons uit de nood en word vriend. Juist nu!

Middels onderstaand formulier kunt u uw aanmelding bevestigen. Maak uw bijdrage over naar rekening NL30RABO0161432832 t.n.v. Stichting Vrienden van het Westfries Museum, onder vermelding van uw naam.

Voor meer informatie of hulp bij aanmelden en/of betalen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Westfries Museum op telefoonnummer 0229-280028 of via info@museumvriend.nl